Во овој момент, на Македонски - Малајски Речник има голем број на 794 зборови во македонски како 320 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го286,925 / изрази , меѓу 1,521 денес.
Тагови: Македонски - Малајски речник,Македонски, Малајски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Малајски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на malayenglishdictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
4.8759 / 0.2513 (19)
Вратете се на почетокот