Во овој момент, на Малајски - Македонски Речник има голем број на 863 зборови во малајски како 251 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го255,294 / изрази , меѓу 1,354 денес.
Тагови: Малајски - Македонски речник,Малајски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникМалајски, Малајски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на malayenglishdictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0164 / 0.0107 (19)
Вратете се на почетокот