Në këtë moment, Fjalor Malajas - Anglisht ka një numër prej 863 fjalët në malajas si 251 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 255,294 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,354 sot.
Tags: Fjalor Malajas - Anglisht, Malajas, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Malajas, shërbimin e përkthimit Malajas - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga malayenglishdictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0123 / 0.0068 (19)
Mbrapsht në krye